Integration på kran – Specialister på Biztalk och Azure

Vi är specialister på Systemintegration Biztalk och Azure inom vår tjänst integration på kran mixar vi på plats tid med distans tid i skalbara teamleveranser. Tjänsten har närmare 10 år på nacken och flera nöjda kunder genom åren.

Söker ni kontinuitet och skalbarhet i ert integrationsarbete pröva integration på kran som komplement. Vi hjälper kunder med utveckling, support, rådgivning, migrering, integrationsarbete vid byte eller migrering av affärssystem. Ja egentligen allt man kan tänka sig inom integrationsområdet.

Söker ni konsult  söker ni Biztalk konsult eller hjälp med integration i azure, pröva integration på kran.

Referenser pröva oss för ökad kontinuitet i integrationsarbetet. Ni är välkommen att få prata med referens och höra och förstå hur vårt arbete fungerar. Fram tills idag har vi hanterat över 3000 supportärenden och närmare 1000 integrationsuppdrag inom integration på kran. Vi är specialister inom integration på Microsofts plattform, Biztalk och azure.

Prata med oss låter det intressant lägg ett mail med era kontaktuppgifter och rubriken integration på kran till magnus.sjogren@contica.se så ringer vi upp.