BizTalk-server-specialist

Hybrid Cloud Integration – systemintegration med Microsofts plattform.

Vi på Contica är erfarna IT-konsulter med expertis inom Microsofts plattform. Därför vet vi hur man bäst tar vara på alla dess fördelar och möjligheter. Det innebär att vi på rätt sätt kan skräddarsy synergieffekter för varje verksamhet. Och det är här Hybrid Cloud Integration kommer in i bilden – ett synnerligen effektivt integrationsgrepp.

hybrid cloud integration

Vad är en hybridlösning?

Hybrid Cloud Integration används för att sammankoppla integrationssystem on premise, som Microsoft BizTalk, med molnbaserade, som Microsoft Azure. Servrarna på marken får då tillgång till möjligheterna i molnet. Och då skapas en samverkan där Azure hjälper till att avlasta BizTalk vid behov, samtidigt som ni får tillgång till nya effektiva funktioner.

smidig implementering

När marken möter molnet

I dag är det många organisationer som arbetar med systemintegration on-premise, vilket har sina fördelar men också sina utmaningar. Det finns nämligen ett problem med dessa program – de är ofta inte tillräckligt utvecklade för molnöverföring. Hybrid Cloud Integration kan därför ses som ett första steg mot molnet. Då behöver ni inte fullt förlita er på systemintegration on premise. Men ni behöver heller inte överlåta all er eventuellt känsliga information till molnet. Istället byggs en integrationsbro mellan marken och molnet, från vilken ni kan ta vara på Microsofts alla nyttor. Detta samtidigt som ni ökar styrkan hos era system och säkerheten för er data.

Vill ni veta mer om hur vi kan effektivisera er verksamhet?

Hör av dig!
biztalk synergies