I den här intervjun pratar Ahmed och Robin från Contica med Martin Abbott, programarkitekt för myndighet för vatten och miljö samt mångårig Azure MVP.

Integration love story

Martin Abbott, Program Architect för myndigheten för vatten och miljö samt mångårig Azure MVP

Om videon inte spelas, klicka här:Integration Love Story med Martin Abbott

I den här intervjun pratar Ahmed och Robin från Contica med Martin Abbott, programarkitekt för myndighet för vatten och miljö samt mångårig Azure MVP. Stor vikt läggs vid AI:s roll i integrationslösningar och hur verktyg som GitHub Copilot kan öka produktiviteten för utvecklare. Martin delar med sig av insikter från sin långa erfarenhet inom integrationsgemenskapen och pratar om realtidsintelligens och hur meddelandehantering förblir en central del av integration. Det är bland annat en av många delar i den bok han skrivit som fortfarande är relevant och sant.

Stor vikt i samtalet läggs vid just AI med fokus på den session han hade på Integrate tidigare i år som handlade om att bygga en integrationslösning med hjälp av GitHub CoPilot. Martin berättar också hur BizTalk spelade en stor roll i hans kärleksrelation till integration.

Lyssna på hela intervjun för att höra mer om Martins tankar kring produktivitetsverktyg, integrationens framtid och hur dessa framsteg förändrar industrier som sjukvården. 

Feel free to contact me. Let’s discuss these exciting developments together!