Integritetspolicy

Välkommen till det finstilta! Det må hittas längst ner på varje sajt du besöker, men samtidigt vara bland det viktigaste du läser på en webbplats. Varför då? Jo, för att en integritetspolicy förklarar exakt vilken information som samlas in om just dig samt hur och varför det görs. Och i just det här fallet av oss, då. Vi tar djupdyket ner direkt!

Och just det. Innan vi glömmer:

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

VÅR INTEGRITETSPOLICY

För oss är det en självklarhet, men det tåls att upprepas: din integritet är viktig. Såväl digitalt som fysiskt. Därför är vi på Contica måna om att skydda den och att du ska känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter – som när du anmäler dig till ett av våra event till exempel.

Syftet med den här integritetspolicyn är att du ska veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och till sist men långtifrån minst: dina rättigheter. Vår integritetspolicy utgår från gällande dataskyddslagstiftning och vi kommer alltid att säkerställa att personlig information behandlas konfidentiellt.

Om vi lämnar personuppgifter till en tredje part? Endast om vi har ditt samtycke.

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG?

  • Namn och e-post för att behandla en förfrågan när du hör av dig till oss via vårt kontaktformulär på contica.se.
  • Korrespondens eller kommentarer, vilket naturligtvis kan innehålla personuppgifter, för att kunna ge dig bästa möjliga service nästa gång du kontaktar Contica.
  • Din IP-adress för att effektivisera användningen av vår sajt och för att ge dig ett så relevant besök hos oss som möjligt.

Det här är de allra viktigaste kaksmulorna du lämnar efter dig digitalt. Utöver detta kan det hända att vi får tillgång till fler av dina personliga uppgifter av rätt naturliga skäl, som till exempel:

  • När du delger uppgifter till oss direkt – exempelvis om du söker ett jobb hos oss.
  • Uppgifter du delar med någon av våra medarbetare.
  • Information och uppgifter som vi får när du anmäler dig till något av våra event eller till ett utskick.

VARFÖR SAMLAR VI IN DEM?

På Contica behandlar vi dina personuppgifter primärt för att ge dig så bra service vi bara kan i de uppdrag vi åtar oss – oavsett om det gäller ett evenemang, ett webbinarium eller om vi vill dela med oss av nyheter om Contica i marknadsföringssyfte. Det är faktiskt inte klurigare än så!

HUR BEHANDLAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Dina personuppgifter sparas i lagligt syfte för sitt ändamål (se ovan) och endast så länge som det anses nödvändigt. Vi är alltid öppna och transparenta med hur vi behandlar dina personuppgifter och skulle du vilja få en djupare insikt i vilka personuppgifter vi har om just dig kan du begära att få tillgäng till en kopia av uppgifterna, självklart.

Contica låter även ett så kallat personuppgiftsbiträde att behandla samtliga personupgifter genom lagring av data men också genom driften av våra system.

VI BJUDER PÅ KAKOR TILL KAFFET

När du besöker vår sajt för första gången, så möts du av en vit ruta längst ner på din skärm. Den informerar dig helt enkelt om att vi använder kakor, bättre kända som cookies, för att förbättra din digitala upplevelse av vår hemsida. Vi använder dem också i syfte att följa upp och analysera hur vår sajt används och för att stödja marknadsföringen av våra produkter och tjänster.

Contica använder en säker server belägen i Sverige där dina personuppgifter är i tryggt förvar. Tillgång till uppgifterna ges endast till individer inom vår egen organisation, samt hos personuppgiftsbiträdet, med syftet att berörda ska kunna utföra sina arbetsuppgifter.

OM VI HAR ETT PERSONUPPGIFTSBITRÄDE?

Mycket riktigt, vi låter ett personuppgiftsbiträde behandla samtliga personuppgifter genom dels lagring av data, dels drift av våra system. Personuppgiftsbiträdet kan även komma att läsa, ordna samt skicka personuppgifter skulle vi på Contica begära det.

VEM ÄR ANSVARIG FÖR DE PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN?

Contica AB (556798-9347) är personuppgiftsansvarig, vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och även för att dina rättigheter tas till vara. Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy, men den senaste och aktuella versionen av policyn finns alltid här på sajten – transparent och tillgänglig för dig.

KONTAKTINFORMATION

Contica AB
Masthamnsgatan 1
413 29 Göteborg

Självklart är du välkommen att slå oss en signal eller mejla oss likaså:

Telefon: 031 724 49 00
Mail: info@contica.se