Vad vi gör

Vi bygger digitala broar mellan era system.

Hur många system har er organisation? Om svaret är fler än 2, har du redan en anledning till att se över hur de är integrerade. För ju bättre dina system kommunicerar med varandra, desto bättre fungerar hela din verksamhet. Och exakt där hittar du vår expertis.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er? Hör av dig till Robin Wilde

Rätt hjälp utan risker …

Du har hittat en möjlig integrationspartner med en benhård tro på att just här, på Masthamnsgatan 1, kan det byggas systemlösningar som slår dig med häpnad. Du läser vidare och fäster dig vid ordet teamleverans – men vänta, räcker det inte med att ta in en konsult, en systemintegratör?

På Contica koncentrerar vi oss till etthundra procent på att skapa de mest skarpslipade lösningarna åt våra kunder. Övertygade om att systemintegration kan göras smartare har vi utvecklat en egen arbetsmodell som gör att ni får helt team av experter redo att täcka alla era integrationsbehov.

… vilket innebär 3 saker:

1. Ni slipper risken med att låsa in all kritisk kompetens hos en nyckelperson, vilket gör verksamheten betydligt mindre sårbar.

2. Ni betalar endast för den faktiska expertis ni behöver, istället för en fast resurs baserad på en prognos.

3. Som insiktsdrivna problemlösare lär vi oss inte bara av varje utmaning vi löser, utan också av varandra. Ni får helt enkelt ett specialistteam som varje dag strävar efter att bli snäppet vassare.

Vinnaren i ekvationen? Vi alla, fast allra mest du som kund.

Förlorat en nyckelperson?

Har ni tappat specialistkompetens på IT-avdelningen, konsulten som bemästrade era integrationer eller IT-arkitekten med det avgörande helhetsperspektivet? Förlusten av en viktig teammedlem kan snabbt bli en dyr historia – från avbrott i kärnverksamheten till projekt som riskerar bli försenade. Våra integrationsexperter hjälper er återfå kontrollen och säkra den dagliga driften. För hur länge? Det väljer ni.

Varmt välkommen att kontakta oss, vi finns ett samtal bort.

Växer ni så det knakar?

Du känner garanterat igen känslan. Som när du köpte den läckra kavajen med axelvaddar som snabbt blev så daterad att du helst undviker att tala om det. Eller de utsvängda byxorna som hänger kvar i garderoben efter endast ett bröllop. Gör inte samma misstag med din IT.

Två av de vanligaste frågor vi får av bolag i stark tillväxt är: Vad behöver vi i form av IT och system? Hur ska vi tänka kring IT i takt med att vi växer? IT och digitalisering skapar enorma möjligheter för utveckling, men de kan endast nyttjas om ditt företag har en infrastruktur som tillåter det – på sikt. Kanske märker du att de tjänster ni valt inte fungerar för ert nya arbetssätt, att lönsamheten drabbas av all manuell handpåläggning eller att rädslan för felinvesteringar gör att HR får vänta på sitt nya system i månader. På Contica hjälper vi er hitta rätt nivå på er IT-miljö och bygger lösningar som framtidssäkrar er arkitektur; från system för ökat samarbete till skräddarsydd backup. För oss är det en självklarhet att se på organisationen som en helhet och vi tar er gärna från isolerade systemöar till de mest sömlösa flöden.

Är du nyfiken på att minska effektivitetstapp? Eller upplever du att ni vuxit ur er IT-kostym och att systemen inte möter era behov? Hör av dig, så börjar vi med en kaffe.

Med oss får du

  • Ett tvärfunktionellt team av drivna specialister

  • Svårslagen skalbarhet, maximal flexibilitet

  • Exakt de kompetenser du behöver

  • Rätt integrationshjälp – utan organisatoriska risker

  • Inga uppskattade timmar på fakturan, utan endast arvodet för faktisk hjälp

  • Ett lyhört stöd utifrån era behov