I detta avsnitt pratar vi med Wagner Silveira som delar med sig av sin resa som Senior Program Manager för Logic Apps, där han arbetar på distans från Nya Zeeland.

Integration love story

Wagner Silveira, Senior Program Manager för Logic Apps på Microsoft

Om videon inte spelas, klicka här:Integration Love Story med Wagner Silveira

I detta avsnitt pratar vi med Wagner Silveira som delar med sig av sin resa som Senior Program Manager för Logic Apps, där han arbetar på distans från Nya Zeeland. Han går på djupet om hur hans team förbättrar utvecklarnas produktivitet, förenklar implementeringar och förfinar utvecklarupplevelsen med spännande nya funktioner i Logic Apps. Wagner reflekterar också över vikten av engagemang i communityt, AI förändrande roll inom systemintegration och delar till och med sina personliga intressen som rollspel. Missa inte detta intressanta avsnitt.

I segmentet som heter Integration Love Story berättar Wagner om hur BizTalk spelade en stor roll i hans förälskelse med systemintegration.

Lyssna på hela intervjun för att höra mer om Wagners tankar kring hantering av komplexa projekt, hur teamets backlog prioriteras, balansen mellan arbete och fritid, och de spännande nyheterna som väntar för Logic Apps. 

Feel free to contact me. Let’s discuss these exciting developments together!