Vill du hänga med på ett spännande företag

Contica är ett specialistbolag som står för ett vasst utbud av tjänster och konsulter inom integration och senior systemutveckling.

 

Vi söker integrationsexperter

Är du Expert på Microsofts plattform och BizTalk eller har arbetat med integration på annat vis? Men då så! Vi är alltid intresserade av att veta vem du är.

Finns intresse för initial förutsättningslös kontakt för att höra dig för, kontakta mig på mail stefan.wanggren@contica.se med rubriken integrationsarkitekt och dina kontaktuppgifter, så ringer jag upp.

Vi söker seniora IT och mjukvaru arkitekter

Vi söker dig som har jobbat länge som konsult och har ett brett kontaktnät, du är en person som fortfarande tycker det är roligt att jobba med systemutveckling och systemarkitektur.

Contica erbjuder en bra ersättningsmodell och ev. delägarskap och en position där du är med och utvecklar bolaget tillsammans med andra likasinnade.

Finns intresse för initial förutsättningslös kontakt för att höra dig för, kontakta mig på mail stefan.wanggren@contica.se med rubriken seniorarkitekt och dina kontaktuppgifter, så ringer jag upp.

Praktik inom systemutveckling och integration

Vi söker dig som vill göra praktik inom systemutveckling och integration, vi är intresserad av dig som har programmerat i C# och .Net och vill utvecklas till specialist på ett litet specialiserat konsultbolag.

Finns intresse för praktikarbete, kontakta mig på mail stefan.wanggren@contica.se med rubriken praktikarbete och dina kontaktuppgifter, så ringer jag upp.