Jobba hos oss

Vi växer. Som människor och bolag.

Stämningen. Engagemanget. Människorna. Egentligen behöver du uppleva det själv, men i väntan på att du kliver in på Masthamnsgatan 1 gläntar vi på dörren digitalt istället. Välkommen, du har hittat integrationsbolaget som driver Sveriges digitala samhällsutveckling. Lika het som sanden i Sahara är den bransch vi verkar i – vi hjälper våra kunder att sömlöst digitaliseras med hjälp av systemintegration och gör dem redo för framtiden.

Men det är varken Microsofts teknologier, systemintegration i sig eller kontoret i Göteborg som gör oss unika. Contica är nämligen en plats där vi tror på att utvecklas tillsammans – och i balans. Det sista tillägget kan låta som en floskel, men faktum är att vi helt enkelt vill leva som vi integrerar: hållbart. Det är ett ambitiöst och omfamnande motto som styr både hur vi jobbar och vad vi släpper ifrån oss i form av idéer, lösningar och projekt.

Så, vad är det som får oss att gå till jobbet en novembertisdag klockan 07.48? Svaren hittar du här.

Från Nordens största nöjespark till ett av landets främsta fastighetsbolag

Med kunder inom allt från retail, region och rederi till sjukvård och skolvärld, är bredden av projekt som vi får axla minst sagt hisnande. Får vi lägga systemkorten på bordet direkt? Hos oss på Contica finner du en varierande vardag. Och en brant utvecklingskurva – i synnerhet om du har aptiten, viljan och nyfikenheten att lära dig nytt.

För dig som vill se vär(l)den bortom siffror.

Det finns ett hav av gigantiska IT-drakar där ute. Contica är inte en av dem. Det som förenar vårt sammansvetsade gäng är den genuina viljan att förstå – att inte bara lösa ett problem, utan alltid se helheten vi bidrar till. För vi vet att det bakom varje siffra finns något mer. Våra integrationer räddar liv. På riktigt. De sparar tid och ser till att mat, mediciner, kläder och gods når hamnar världen över – bland mycket annat.

Riktningen? Uppåt, framåt.

2019. Medan Greta Thunberg seglar över Atlanten påbörjar vi en alldeles egen femårsresa med destination Contica #2024. Hör du vågorna? Det gör vi. För med strålande vind i seglen är vi på god väg att nå målet och dubbla vårt team av experter. Det här är en oerhört spännande utvecklingsresa – en där du har nära till både rodret, besluten och strategin. Skrattet och människorna. Ska du med?

Du är så mycket mer än ditt jobb. Och så vill vi fortsatt ha det.

Tänk dig själv. Vi är integrationspartnern med ambitionen att vara en av de allra, allra bästa. Inte inom IT i stort, inte inom mjukvaruutveckling. Utan just systemintegration. För att nå dit, strävar vi efter att bygga det starkaste möjliga laget av experter. Därför kommer vi inte säga hur du ska sköta ditt jobb, men ger dig gärna de bästa förutsättningarna. Det kan innebära allt från Tech Talks till Hälsoklubb. En adrenalinrusch följt av en tisdagsfika. Här både utvecklar och utvecklas vi tillsammans – och i balans. Det är hundra gånger enklare sagt än gjort, men det strävar vi efter. Alla dagar i veckan.

Viktiga nyckeltal att lägga på minnet

antalet språk hos oss

av oss är tjejer

skarpa kollegor – blir du vår 27?

Är du vår nästa Conticare?

Låt oss vara ärliga: Livet är alldeles för kort för att jobba med något som känns … sådär. Om vi är rätt för just dig, kan vi inte lova. Än. Men om du tror på att det går att både sikta högt, vara schysst och ha riktigt kul på vägen – hör av dig. För då har vi definitivt något gemensamt.

Mindre jag, mer vi.

På Contica är ensam aldrig stark. Här utvecklar vi tillsammans, integrerar i team och växer som lag. Hos oss finns ingen plats för prestige – du kommer snarare att upptäcka att vi inte bara tillåter, utan förväntar oss att du ställer frågor. Vi delar med oss av insikter och bjuder på kunskap för att vi vet det tar oss alla framåt, både dig och kollegan höger om dig.

Hos oss blir du en del av ett gäng som tror på kraften i engagemang. Och att en liten grupp skarptänkta, lyhörda människor faktiskt kan förändra världen. Om det så är ett ohållbart systemlandskap i taget.

Människorna. Och 6 andra anledningar att jobba här.

  • Individuell utvecklingsplan framtagen i samarbete med beteendevetare

  • Varierande arbetsuppgifter

  • Avsatt tid för att experimentera och testa egna idéer & lösningar

  • Kollegor som kommer att stötta, sporra och inspirera dig – och högst troligt: vice versa

  • Flexibla arbetstider

  • En stående inbjudan till branschevent, konferenser och vår årliga teambuildingresa – hörde vi Integrate?

  • Generöst friskvårdsbidrag

På jakt efter praktik?

Skrota rädslan om att bli en gästande kaffelakej och endast få skåda projekt från sidlinjen. Hos oss får du jobba i riktiga uppdrag och prova vingarna som systemintegratör – med allt det innebär. Och självklart blir du en del av ett stöttande, härligt och smått nördigt team som kommer ta hand om dig från dag ett! Nyfiken? Klicka dig vidare för att se om vi är rätt för dig!