Support inom 8h

Då och då uppstår problem.

Med vår hjälp hinner de aldrig växa sig stora. På Contica har vi alltid tid för er, och vårt flexibla support-team ställer alltid upp så fort ni behöver hjälp.

Alltid bara ett samtal bortsmidig implementering

När ni ringer till oss behöver ni aldrig jaga en särskild person med ett knepigt schema. Vår integrations-support består av ett helt team som effektivt löser era IT-problem på distans. Alltid med personlig service, alltid med snabb återkoppling. Hör gärna av dig, så berättar vi mer.

effektivare workflowMed oss får ni semester

Som IT-experter har vi full förståelse för IT-ansvarigas ibland oberäkneliga vardag. Med vår hjälp slipper ni huvudvärken av att jämt behöva vara tillgängliga när något tekniskt går fel. Som flexibelt support-team tar vi helhetsansvar, och vi löser alltid era problem inom fyra till åtta timmar efter att ni hört av er. Skulle t.ex. ett problem uppstå under er ledighet så löser vi det lika snabbt som smidigt, utan att ni behöver avbryta semestern eller julfirandet.

Säkerhet är A och O

På Contica arbetar vi med de vanligaste verktygen för övervakning. Dessutom erbjuder vi ett säkerhetsverktyg i vår tjänst – Nodinite. Det är en svensk säkerhetsslösning som övervakar och säkerställer att allt dokumenteras och loggas på rätt sätt vid systemintegrationer. Men Nodinite är mer än bara en säkerhetslösning, med Nodinite effektiviserar vi verksamheten. Läs mer om Nodinite.

Säkerhet mjukvaruintegration