Vi arbetar med Microsoft Azure.

En molnbaserad plattform för systemintegration

Och det beror på att Azure passar alla. Antingen som komplement, om man som organisation har en integrationsplattform on premise. Men också som helhetslösning, om man som verksamhet varken besitter eller behöver en integrationsplattform on premise. Är ni ett mindre men växande företag? Då täcker Microsoft Azure alla era behov. Är ni en större organisation som redan arbetar med t.ex. BizTalk? Då är Microsoft Azure ett utmärkt molnbaserat komplement.

Integration via molnet

Med Azure skapas smidigare arbetsprocesser – oavsett om ni helt förlitar er på molnbaserade integrationslösningar, eller endast använder Azure som ett komplement till ert integrationssystem on premise. En stor anledning till detta är Azure Logic Apps, som automatiserar era arbetsflöden utan att ni behöver skriva en enda rad kod. Med Azure Logic Apps hålls alla inblandade ständigt uppdaterade, vilket resulterar i ett smartare arbetsflöde och ett effektivare arbetssätt.

Köp vid behov

Det finns normala arbetsdagar, och sedan finns det perioder på året som sticker ut. Särskilt för verksamheter som arbetar med exempelvis bokningssystem, där extra smidig systemavlastning kan vara avgörande under vissa dagar eller veckor på året. Arbetar ni med BizTalk? Då är Microsoft Azure helt rätt avlastning för er. Azure är ett så kallat Software as a Service (SAAS), och är därför lika enkelt att implementera och använda som smidigt att köpa. Med Microsoft Azure betalar ni inga licenser, utan endast för den hjälp ni behöver – när ni behöver den. På så sätt kan ni arbeta både effektivt och kostnadssmart. Denna smidighet ligger oss på Contica extra varmt om hjärtat.

Smidig digital samverkan.

Samhället blir mer och mer datadrivet, vilket ställer högre krav på systemintegration. Många organisationer rustar sig därför med integrationsplattformar on premise av två anledningar – dels på grund av digitaliseringen, dels för att all känslig information tryggt hålls fast i en stationär plattform. Men, detta innebär även en del begränsningar för organisationer som även vill ha smidig samverkan sinsemellan. Microsoft Azure saknar helt sådana begränsningar. Att denna molnbaserade plattform dessutom är trygg gör den till en sällsynt lämplig för digitaliseringen. Vill du veta mer?